Thaise recepten

Thaise Rode Curry

  • Voorbereidingstijd: 10 minuten

  • Bereidingstijd: 20 minuten

  • Personen: 4

Bereidingswijze

  1. Snijd de kipfilet in stukjes van ongeveer 2 cm.
  2. Versnipper de ui en knoflook en bak dit kort aan in de pan.
  3. Voeg vervolgens de kip toe en bak deze bruin.
  4. Snijd de champignons in plakjes en halveer de cherry tomaten.
  5. Doe de curry pasta bij de kip en bak kort mee (2min)
  6. Voeg vervolgens de cocusnoot melk toe en breng aan de kook.
  7. Voeg vervolgens de champignons toe en laat 5 min sudderen.
  8. Kook de rijst volgens de verpakking.
  9. Voeg op het laatst de cerry tomaten en koriander toe.

Ingredienten

  • 400 gram basmati of padan rijst
  • 300 gram champignons
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 100 gram cherry tomaten
  • 3 el rode curry pasta
  • 250ml cocosnoot melk
  • 1 el maizena
  • 250 gram kipfilet
  • 100 gram verse koriander