http://moedersrecepten.nl
  • Home
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Hoofdgerechten
    • Bijgerechten
    • Lunchgerechten
    • Soepen
    • Brood en Gebak
    • Desserts
  • FAQ
  • Home
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Hoofdgerechten
    • Bijgerechten
    • Lunchgerechten
    • Soepen
    • Brood en Gebak
    • Desserts
  • FAQ
  • Home
  • Thaise recepten
  • Thaise Rode Curry

Thaise Rode Curry

Geplaatst op mrt 21st, 2011
Door Arne
Categorieën
  • Thaise recepten

  • Voorbereidingstijd: 10 minuten

  • Bereidingstijd: 20 minuten

  • Personen: 4

Bereidingswijze

  1. Snijd de kipfilet in stukjes van ongeveer 2 cm.
  2. Versnipper de ui en knoflook en bak dit kort aan in de pan.
  3. Voeg vervolgens de kip toe en bak deze bruin.
  4. Snijd de champignons in plakjes en halveer de cherry tomaten.
  5. Doe de curry pasta bij de kip en bak kort mee (2min)
  6. Voeg vervolgens de cocusnoot melk toe en breng aan de kook.
  7. Voeg vervolgens de champignons toe en laat 5 min sudderen.
  8. Kook de rijst volgens de verpakking.
  9. Voeg op het laatst de cerry tomaten en koriander toe.

Ingredienten

  • 400 gram basmati of padan rijst
  • 300 gram champignons
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 100 gram cherry tomaten
  • 3 el rode curry pasta
  • 250ml cocosnoot melk
  • 1 el maizena
  • 250 gram kipfilet
  • 100 gram verse koriander

  • hoofdgerecht
  • kip
  • rijst

Arne

Over mij

Over mij

Hi! Welkom op mijn recepten website. Dit is mijn eigen receptenboek met al het lekkers dat ik maak. Ik hou van het ontdekken van nieuwe smaken uit verschillende culturen en wil het liefst alles zelf maken, van deeg tot pesto's en curry pasta's. Hopelijk vind je de recepten leuk en vooral lekker

Heel veel kookplezier.
Arne

Keukens

Amerikaanse recepten

Amerikaanse recepten

Franse recepten

Franse recepten

Hollandse recepten

Hollandse recepten

Indiase recepten

Indiase recepten

Italiaanse recepten

Italiaanse recepten

Japanse recepten

Japanse recepten

RECIPES WORDPRESS THEME | ALL RIGHTS RESERVED | © 2015