Thaise Rode Curry

- Voorbereidingstijd: 10 minuten
- Bereidingstijd: 20 minuten
- Personen: 4
Bereidingswijze
- Snijd de kipfilet in stukjes van ongeveer 2 cm.
- Versnipper de ui en knoflook en bak dit kort aan in de pan.
- Voeg vervolgens de kip toe en bak deze bruin.
- Snijd de champignons in plakjes en halveer de cherry tomaten.
- Doe de curry pasta bij de kip en bak kort mee (2min)
- Voeg vervolgens de cocusnoot melk toe en breng aan de kook.
- Voeg vervolgens de champignons toe en laat 5 min sudderen.
- Kook de rijst volgens de verpakking.
- Voeg op het laatst de cerry tomaten en koriander toe.
Ingredienten
- 400 gram basmati of padan rijst
- 300 gram champignons
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 100 gram cherry tomaten
- 3 el rode curry pasta
- 250ml cocosnoot melk
- 1 el maizena
- 250 gram kipfilet
- 100 gram verse koriander