Thaise recepten

Thaise Wraps

  • Voorbereidingstijd: 10 minuten

  • Bereidingstijd: 8 minuten

  • Personen: 4

Bereidingswijze

  1. Pocheer de kip in een kippen bouillon.
  2. Versnipper de rode ui en leg een klein beetje apart voor de dressing.
  3. Snij de tomaten in hele kleine stukjes tot een salsa.
  4. Meng de tomaten salsa met de rode ui en de helft van de versnipperde rode peper.
  5. Snij de komkommer in repen van ongeveer 5 cm en rasp de wortel fijn.
  6. Meng vervolgens de vis saus, citroen sap en olie in een kommetje en voeg de overgebleven rode ui , sesamzaad en een klein beetje rode peper toe.
  7. Maak de wrap iets warm zodat deze soepel wordt en bestrijk deze met zure room.
  8. Leg in het midden de sla, salsa, komkommer, wortel en kip.
  9. Besprenkel alles met de dressing en voeg op het einde een handje vol koriander toe.
  10. Rol de wrap op en snij in hapklare stukken.

Ingredienten

  • 1 pak wraps naturel
  • 150 ml zure room
  • 2 kroppen little gem (sla)
  • 1 rode ui
  • 1 kip filet
  • 3 grote tomaten
  • 1 rode peper
  • 1 komkommer
  • 1 wortel
  • 2 el vis saus
  • 50 gram sesamzaad
  • 1 el citroensap
  • 1el olie
  • 1 blokje kippen bouillon
  • 1 bosje koriander