0 0
Gevulde champignons met roomkaas

Deel het op social media

Of je kan gewoon deze link kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas porties aan:
8 kastanjechampignons
1 rode ui
2 el kruidenroomkaas
2 el geraspte kaas

Gevulde champignons met roomkaas

Keuken:
  • 20
  • Porties 4
  • Makkelijk

Ingrediënten

Bereiding

Deel

Soms hoeft lekker eten niet moeilijk te zijn. Gevulde champignons maken is makkelijk, snel en je hebt weinig ingrediënten nodig. Ik eet dit zelf graag tijdens een tapasavond, maar je kan het ook prima als bij- of voorgerecht serveren.

Stappen

1
Klaar

Verwarm de oven voor op 190 graden.

2
Klaar

Maak de champignons schoon. Verwijder de steeltjes, maar gooi deze niet weg. Je gaat ze straks gebruiken.

3
Klaar

Hol de champignons uit. Wees voorzichtig, ze kunnen makkelijk breken.

4
Klaar

Snipper de ui en zet opzij. Hak de verwijderde steeltjes van de champignons fijn.

5
Klaar

Doe een beetje boter in de pan en fruit hierin de ui.

6
Klaar

Zodra de ui glazig is, voeg je de steeltjes toe.

7
Klaar

Als de steeltjes zacht zijn geworden, kan je de roomkaas toevoegen. Zet hierna gelijk het vuur uit.

8
Klaar

Verdeel het mengsel over de champignons.

9
Klaar

Voeg geraspte kaas toe en je gevulde champignons zijn klaar voor de oven.

10
Klaar

Zet de gevulde champignons op een bakplaat (met bakpapier) en zet ze in het midden van je oven. In 8-10 minuten zijn ze gaar.

11
Klaar

Na 8-10 haal je ze uit de oven en kan je ze met gesneden peterselie garneren.

Arne

recept rogan josh
Vorige
Vegetarische Rogan Josh
Volgende
Ikan Tjolo Tjolo
recept rogan josh
Vorige
Vegetarische Rogan Josh
Volgende
Ikan Tjolo Tjolo