Italiaanse recepten

Pasta zalm met Rucola en Olijven

  • Voorbereidingstijd: 10 minuten

  • Bereidingstijd: 20 minuten

  • Personen: 4

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui en de knoflook en fruit deze in een hapjes pan
  2. Voeg vervolgens de zalm toe en kleine stukjes
  3. Bak dit 5 min tot de zalm gaar is. Doe vervolgens de pesto erbij.
  4. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  5. Giet de pasta af en voeg dit bij de zalm pesto.
  6. Voeg vervolgens de kappertjes, cherry tomaten en de rucola sla toe en dien direct op.

Ingredienten

  • 200 gram Zalm
  • 50 gram Groene olijven zonder pit
  • 50 gram Cherry tomaten
  • 250 gram Pesto Genovese
  • 1 Ui
  • 1 teen knoflook
  • 200 gram Rucola Sla
  • 50 gram Kappertjes
  • 400 gram Penne pasta