Ei muffin met paprika en gehakt
Een heerlijke gezonde snack of zelfs goed voor bij het ontbijt. Deze heerlijke paleo ei muffin is super gezond en ook nog eens heel erg lekker. Je kan ze perfect van te voren en maken en een aantal dagen bewaren in de koelkast. Zo hoef je niet elke ochtend vroeg uit de veren om je ontbijt te maken.
ei muffin met gehakt en paprika
Prep Time: 20 minutes
Cook Time: 25 minutes
Yield: 6 muffins
Ingredients
- 5 eieren
- scheutje kokosmelk
- 100 gram gehakt
- 1 paprika
- handje vol champignons
- 1/2 ui
- 1 teen knoflook
- 1/2 tl gerookt paprika poeder
- handje vol verse peterselie
- kokosolie
- zout & peper
Cooking Directions
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Kluts de eieren samen met een scheutje kokosmelk in een ruime schaal en breng op smaakt met zout, peper en gerookt paprikapoeder.
- Snij de ui fijn en fruit deze aan in een koekenpan met een beetje kokosolie.
- Snij de paprika en champignons in kleine stukjes.
- Doe het gehakt bij de uien en bak tot het een beetje knapperig is.
- Doe de rest van de groenten erbij en bak deze 5 min mee.
- Vet een muffin vorm (cupcake vorm) in met wat kokosolie. En verdeel het gehakt mengsel over de vormpjes.
- Snij de fijn en meng dit door het ei mengsel. Schenk vervolgens het ei mengsel in de vormpjes.
- Bak de ei muffins in een voorverwarmde oven in 20 a 25 min gaar.