Gnocchi met gorgonzola en walnoten
Een super snel en simpel gerecht voor door de week. Erg smaakvol en vullend. Hier kan je makkelijk de rest van de avond op door voor als je nog even door moet. Je kan ook nog variëren door er een beetje spinazie aan toe te voegen. Dus lekker aan de slag en smullen maar.
Gnocchi met gorgonzola en walnoten
Prep Time: 5 minutes
Cook Time: 10 minutes
Yield: 2
Ingredients
- 250 gram gnocchi
- 100 gram gorgonzola
- 150 ml room
- 1 sjalotje
- 1 teen knoflook
- 50 gram walnoten
Cooking Directions
- Kook water in een ruime pan met zout. Kook de gnocchi tot dat ze naar de oppervlakte drijven. Dan zijn ze gaar. Schep ze met een spaan uit het water en laat ze uitlekken op een bord.
- Verwarm een beetje olijfolie in een ruime pan en fruit hierin een fijngesneden sjalotje en knoflook.
- Voeg vervolgens de room erbij en verwarm (maar laat niet koken). Smelt de gorgonzola in de saus zodat het 1 mooie egale saus wordt.
- Doe vervolgens de gnocchi bij de saus samen met de grof gehakte walnoten.
- Serveer direct in een mooi diep bord.