Kabeljauw met gember en sojasaus

Een geweldige manier om vis klaar te maken is om ze in te pakken in kleine envelopjes van aluminiumfolie. Je kunt vervolgens eindeloos variëren met smaken die je bij de vis in het envelopje doet. Dit recept maakt van je gewone kabeljauw filet een oosters lekkernij met een beetje pit van de sambal.
Vispakketjes met gember en sojasaus
Prep Time: 5 minutes
Cook Time: 15 minutes
Yield: 4
Ingredients
- 4 Kabeljauw filets
- 2 tl sambal oelek
- 2 tenen knoflook
- 2 tl geraspte gember
- 2 el lichte sojasaus
- 1 el vissaus
- 1 el limoensap
- 2 tl lichtbruine basterdsuiker
Cooking Directions
- Verwarm de oven voor op 200C. Vouw van aluminiumfolie envelopjes die groot genoeg zijn voor 1 kabeljauw filet.
- Vermeng alle overige ingredienten in een kom. Giet het mengsel over de 4 envelopjes met kabeljauw en vouw de envelopjes dicht.
- Leg ze op een bakplaat en bak ze in ongeveer 15 min in de oven tot de vis gaar is.
- Garneer met een beetje koriander en partjes limoen.