Simpele portobello met geitenkaas

Een klassiek recept, maar daarom niet minder lekker. Geweldig alternatief als je een avond geen vlees of vis wilt eten. Protobello’s zijn ook heerlijk met blauwe kaas of als een hamburger met sla, tomaat en een hamburger broodje.
Simpele portobello met geitenkaas
Prep Time: 5 minutes
Cook Time: 15 minutes
Yield: 2
Ingredients
- 2 grote portobello\'s
- 50 gram zachte geitenkaas
- 20 gram pijnboompitten (geroosterd)
- verse tijm
- 3 el olijfolie
- zout & peper
Cooking Directions
- Borstel de portobello\'s schoon, spoel ze niet af, dit zorgt voor sompige portobello\'s. Leg de portobello\'s met de bolle kant boven in een ovenschaal en sprenkel er wat olijfolie overheen.
- Roster de portobello\'s 10 min in een voorverwarmde oven op 180C.
- Haal de portobello\'s uit de oven en draai ze om. Vul ze met de geitenkaas en strooi er wat tijmblaadjes over. Breng ze verder op smaak met een klein beetje zout en peper en sprenkel weer wat olijfolie eroverheen.
- Doe de portobello\'s terug in de oven voor 5 min zodat de geitenkaas lekker kan smelten.
- Haal de portobello\'s uit de oven en serveer ze met geroosterde pijnboompitjes en wat olijfolie.