Tosti met tomaat en ei
Tosti’s een van de lekkerste dingen die er is. Gesmolten kaas op knapperig brood wat wil je nog meer. Met tosti’s kan je alle kanten op. Italiaanse tosti met tomatenpuree en salami, of met zalm en avocado. Maar wat misschien nog wel lekkerder is dan gesmolten kaas, gesmolten kaas met ei! Daarom hierbij de lekkerste #toffetosti!
Tosti met tomaat en ei
Prep Time: 5 minutes
Cook Time: 5 minutes
Yield: 1
Ingredients
- 2 sneetjes witbrood
- 1 grote plak belegen kaas
- 4 dunne plakken tomaat
- 1 klein ei
Cooking Directions
- Leg 1 boterham in het tosti-ijzer of grill-ijzer. Al je dit recept maakt in een pan, zorg er dan voor dat je een beetje boter op het brood smeert.
- Leg vervolgens de plak belegen kaas erop en verdeel de tomaat erover.
- Tik het ei open en leg deze voorzichtig op de boterham. Soms kan je meter iets van het ei wit weglaten.
- Leg vervolgens een plakje cheddar kaas erop en als laatste het 2e sneetje brood.
- Klap het tosti-ijzer dicht en grill de tosti in 5 min goudbruin tot de kaas eruit loopt en het ei gestold is.