Geitenkaas quiche
Quiches maken blijft leuk om te doen. Voornamelijk omdat je ze in zo veel verschillende smaken kan maken. Met broccoli, champignons, spekjes, maar ook met geitenkaas. Als ik heel eerlijk ben is dit wel de lekkerste. Daarom hierbij het recept van mijn geitenkaas quiche.
Recept Geitenkaas Quiche
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 20 minutes
Yield: 6
Ingredients
- 4 plakken bladerdeeg
- 150 gram geitenkaas
- 3 eieren
- 250 ml kookroom
- 1 el mosterd
- peper & zout
- 2 el tijm
- hand vol walnoten
- 50 gram geraspte kaas
Cooking Directions
- Verwarm de oven voor op 180C.
- Bedek de quiche vorm met het bladerdeeg.
- Meng in een kom de eieren, kookroom, zout en peper.
- Brokkel de geitenkaas in de quiche vorm en schenk het ei-mengsel er overheen.
- verspreid de walnoten en de tijm erover en strooi de geraspte kaas erover.
- Bak de quiche in 20 min af in de oven.