https://moedersrecepten.nl
  • Homepage
  • Recepten
  • Veel gestelde vragen (FAQ)
  • Homepage
  • Recepten
  • Veel gestelde vragen (FAQ)
  • Home
  • Kipsalade

Kipsalade

Geplaatst op mei 19th, 2011
Door Arne
Categorieën
Niet gecategoriseerd
kipsalade

Met de overgebleven kip van Gevulde kip met chorizo kan je een heerlijke kip lunch salade maken. Het is eenvoudig en zo kom je mooi van je restjes af. Perfect voor in het weekend of bij de BBQ.

Kipsalade

Prep Time: 5 minutes

Cook Time: 5 minutes

Yield: 4

Ingredients

  • 200 gram gebraden kip
  • 8 roma tomaatjes
  • 1/2 rode ui
  • 3 el mayonaise
  • hand vol verse sla
  • hand vol bieslook
  • peper & zout

Cooking Directions

  1. snipper de ui fijn en snij de kip en tomaatjes in kleine stukjes.
  2. Voeg de rest van de ingredienten bij elkaar in 1 kom en roer goed door.
  3. breng op smaak met wat peper en zout.

Arne

Ik hou van koken en het uitproberen van allerlei keukens en recepten. Hoe authentieker, hoe beter! Zelf deeg kneden, je eigen boemboes of pesto’s maken – dat zijn de details die elk gerecht net dat beetje extra geven. Het smaakt niet alleen lekkerder, maar maakt het koken ook veel leuker!

Geef je reactie Reactie annuleren

Welkom op Moedersrecepten

Hi! Welkom op mijn recepten website. Dit is mijn eigen receptenboek met al het lekkers dat ik maak. Ik hou van het ontdekken van nieuwe smaken uit verschillende culturen en wil het liefst alles zelf maken, van deeg tot pesto's en curry pasta's. Hopelijk vind je de recepten leuk en vooral lekker

Heel veel kookplezier.
Arne

Keukens

Amerikaans

Amerikaans

Chinees

Chinees

Frans

Frans

Grieks

Grieks

Indiaas

Indiaas

Indonesisch

Indonesisch

Italiaans

Italiaans

Japans

Japans

Marokkaans

Marokkaans

Mexicaans

Mexicaans

Nederlands

Nederlands

Turks

Turks

Vietnamees

Vietnamees