Pasta met chorizo
Ik dacht, het wordt weer tijd voor een lekker pasta. Als we in de koelkast kijken vinden we over het algemeen altijd wel genoeg ingredienten voor een lekkere pasta. Zo ook deze keer. Ik had nog chorizo in de koelkast liggen, ja ja ik doe veel met chorizo, en een blik tomaten staan. Meer heb je eigenlijk niet nodig.
Pasta met chorizo
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 10 minutes
Yield: 4
Ingredients
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- halve chorizo worst
- 400 gram pasta
- 1 blik tomaten
- verse basilicum
- 100 gram geraspte kaas
- zout & peper
Cooking Directions
- Snipper de ui fijn en snij de knoflook in dunne plakjes. Fruit dit vervolgens in een hapjespan met wat olie.
- Zet water met zout op voor de pasta en kook deze 6-8 min beet gaar.
- Snij de chorizo in blokjes en doe deze bij de ui en knoflook. Doe vervolgens de tomaten erbij en laat dit 10 min prutelen.
- Doe de uitgelekte pasta erbij en breng op smaak met zout en peper.
- Garneer het gerecht met verse basilicum en geraspte kaas.