Pasta met garnalen en mosselen
Mocht je nog wat garnalen en mosselen overhebben van de heerlijke spaanse paella dan is dit een lekkere manier om er van af te komen. Het leuke van pasta is dat je er alles mee kan doen. Kijk in je koelkast en gooi het bij de pasta en het is bijna altijd lekker.
Pasta met Garnalen en Mosselen
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 15 minutes
Yield: 2
Ingredients
- 100 gram mosselen
- 100 gram garnalen
- 1 prei
- 1 teen knoflook
- 200 ml melk
- 25 gram kappertjes
- 10 roma tomaatjes
- verse basilicum
- 250 gram verse tagiatelle
- zout & peper
- 25 gram bloem
- 1 limoen
Cooking Directions
- Snij de prij in ringen en snipper de knoflook en bak dit kort aan in de pan.
- Doe de mosselen en garnalen erbij en breng op smaak met zout en peper.
- Doe de bloem erbij en zorg dat al het vocht is opgenomen.
- Voeg de melk erbij en breng dit aan de kook. Zorg dat er een mooie gladde saus ontstaat.
- Kook de tagiatelle in 4 min gaar.
- Snij de roma tomaatjes doormidden en snij de basilicum fijn.
- Doe de pasta bij de saus en voeg de roma tomaatjes, basilicum en kappertjes toe en breng alles op smaak met limoensap.