Spaghetti witte saus
Het recept waar moedersrecepten ooit om is begonnen. Dit is een van de eenvoudigste recepten en ook nog eens goedkoop. Het lekkerst is dit recept als je een grove worst haalt bij de slager, deze heeft veel meer smaak en geeft dit gerecht de kick die het verdiend!
Recept Spaghetti met witte saus
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 15 minutes
Yield: 4
Ingredients
- 400 gram pasta
- 250 ml creme fresh
- 1 grove worst
- 400 gram champignons
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 100 gram geraspte kaas
- zout & peper
Cooking Directions
- Snij de ui en knoflook fijn en fruit dit met wat olie aan in een ruime pan (groot genoeg voor de saus).
- Snij het velletje van de grove worst open en haal het vlees eruit, maak dit fijn en doe dit bij de ui in de pan. Bak dit aan tot het vlees gaar is.
- Snij ondertussen de champignons in plakken.
- Voeg de champignons toe aan het vlees en bak dit kort even mee. Doe vervolgens de crème fresh erbij en breng dit alles net aan de kook.
- Kook de pasta volgens verpakking gaar.
- Om te serveren, doe de pasta op het bord en doe hier een ruime hoeveelheid saus bij, Breng op smaak met zout en peper en strooi wat kaas er boven op.