Simpele Pasta Quattro Fromaggi
De Italianen weten wel raad met kaas. Pecorino, Gorgonzola, Mozzarella noem maar op. Een voor een heerlijke kazen. Mocht je deze vakantie naar Italië gaan dan raad ik je aan om een klein supermarktje in te lopen en daar met handen en voeten (mocht je geen Italiaans kunnen zoals ik) verschillende kazen te bestellen.
Pasta Quattro Fromaggi
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 10 minutes
Yield: 4
Ingredients
- 400 gram pasta
- 50 gram gorgonzola
- 50 gram brie
- 50 gram mozzarella
- 20 gram pecorino
- 200 ml melk
- 2 el bloem
- verse peterselie
- zout & peper
- 1 ui
- 1 teen knoflook
Cooking Directions
- Kook de pasta volgens verpakking.
- Sinpper de ui en snij de knoflook fijn. Fruit dit aan in een hapjes pan. Doe de bloem erbij en bak kort even mee.
- Voeg vervolgens de melk erbij en de kazen. Laat dit op een laag pitje pruttelen tot de kazen goed gesmolten zijn.
- Doe de pasta bij de saus en breng verder op smaak met zout, peper en verse peterselie.