Snelle Lunch omelet
Lekker lunchen is net zo leuk als lekker dineren. Soms kan je heel gemakkelijk een heerlijke snelle lunch in elkaar draaien. Denk bijvoorbeeld aan een lunch salade of een soep. Met de herfst nu echt in volle gang leek het mij lekker om een oesterzwammen omelet te maken. Heeft toch een beetje een herfstig tintje.
Oesterzwammen omelet
Prep Time: 5 minutes
Cook Time: 5 minutes
Yield: 2
Ingredients
- 100 gram oesterzwammen
- 3 plakken yorkshire ham
- 2 eieren
- handje vol geraspte kaas (belegen)
- zout & peper
Cooking Directions
- Klopt de eieren met wat zout en peper door elkaar en snij de oesterzwammen in kleine reepjes.
- Verwarm wat boter in een koekenpan en doe hier de oesterzwammen bij. Bak deze kort in 1 min op. Doe vervolgens de plakken ham erbij en schenk het ei mengsel er over en de kaas. Doe een deksel op de pan en laat de omelet op laag vuur in 5 min stollen.
- Serveer met een dikke plak boerenland brood. Misschien zelfs een beetje getoast.