Snelle zalm pasta met dille
Dit weekend een lekker simpele pasta. Zalm en dille zijn een geweldig koppel samen. Daarom dacht ik om deze twee eens samen te brengen in een lekkere pasta. Zoals iedereen weet moet je nooit te veel saus hebben bij de pasta, dat is niet lekker, het moet net genoeg zijn om een klein laagje over de pasta te hebben. Hierbij een lekker recept voor zalm pasta met dille
Pasta zalm met dille
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 10 minutes
Yield: 2
Ingredients
- 1 zalm filet
- 200 gram pasta (penne)
- 10 gram kappertjes
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 250 gram crème fraîche
- 1 el dille
- zout & peper
Cooking Directions
- Snij de knoflook en ui fijn en fruit deze 5 min in een hapjes pan. Doe vervolgens de in dobbelstenen gesneden zalm (ong. 1x1 cm) erbij en bak dit mee tot de zalm bijna gaar is.
- Kook vervolgens de pasta gaar volgens verpakking.
- Doe de Crème fraîche bij de zalm en breng verder op smaak met zout, peper, dille en kappertjes.
- Giet de pasta af en doe de pasta bij de saus. Bak nog kort op hoog vuur voor 1 min en serveer direct.