Thaise Wraps
Recept Thaise wraps
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 8 minutes
Yield: 4
Ingredients
- 1 pak wraps naturel
- 150 ml zure room
- 2 kroppen little gem (sla)
- 1 rode ui
- 1 kip filet
- 3 grote tomaten
- 1 rode peper
- 1 komkommer
- 1 wortel
- 2 el vis saus
- 50 gram sesamzaad
- 1 el citroensap
- 1el olie
- 1 blokje kippen bouillon
- 1 bosje koriander
Cooking Directions
- Pocheer de kip in een kippen bouillon.
- Versnipper de rode ui en leg een klein beetje apart voor de dressing.
- Snij de tomaten in hele kleine stukjes tot een salsa.
- Meng de tomaten salsa met de rode ui en de helft van de versnipperde rode peper.
- Snij de komkommer in repen van ongeveer 5 cm en rasp de wortel fijn.
- Meng vervolgens de vis saus, citroen sap en olie in een kommetje en voeg de overgebleven rode ui , sesamzaad en een klein beetje rode peper toe.
- Maak de wrap iets warm zodat deze soepel wordt en bestrijk deze met zure room.
- Leg in het midden de sla, salsa, komkommer, wortel en kip.
- Besprenkel alles met de dressing en voeg op het einde een handje vol koriander toe.
- Rol de wrap op en snij in hapklare stukken.