Thaise zalm pakketjes voor de barbecue
Zoals iedereen wel weet is het volop barbecue tijd. Tijd van lekkere spiezen en natuurlijk vis pakketjes. Het lekkerste van de barbecue is dat alle smaken zo lekker in het eten trekken. Het houtskool de rook. Alles gaat er toch net iets lekkerder van smaken en wat is er nu beter dan lekker buiten in de zon genieten van een wijntje en een goede barbecue.
Thaise zalm paketjes
Prep Time: 5 minutes
Cook Time: 15 minutes
Yield: 4
Ingredients
- 4 zalm moten
- 1 rode peper
- stukje verse gember
- 50 gram witte sesamzaadjes
- 4 el vissaus
- 1 limoen
- handje vol verse koriander
- zout & peper
Cooking Directions
- Kruid de zalm moten met zout en peper.
- Vouw van aluminiumfolie 4 enveloppen, groot genoeg om de zalm moot ruim in te stoppen.
- Haal de zaadjes uit de rode peper en snij de peper vervolgens in stukjes.
- Meng de vissaus, limoen sap en sesamzaadjes in een kommetje en laat even staan.
- Snij de rest van de limoen in partjes.
- Verdeel de gember en rode peper over de enveloppen doe in elke envelop een zalm moot en 1/4 van het vissaus mengsel.
- Leg dit voor 15 min op de barbecue en garneer met verse koriander.