Ingrediënten
-
1 kilo krieltjes
-
3 stuks wortelen
-
6 stuks runder chipolataworstjes
-
1 stuk rode uiin ringen gesneden
-
2 el mayonaise
-
1 el sirachasaus
-
handje vol koriander
Bereiding
Perfect voor een doordeweekse dag waarin je weinig tijd hebt om lang in de keuken te staan. Je zou dit zelfs al in de ochtend klaar kunnen maken en in de over klaar zetten om voor het eten in 30 min af te bakken. Zo bespaar je tijd in de drukke avond en heb je toch een leuk en verrassende maaltijd op tafel.
Stappen
1
Klaar
|
Verwarm de oven voor op 200 C. |
2
Klaar
|
Maak de wortelen schoon en snij ze in schuine dikke plakken en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Snij de aardappelen in kwarten (je hoeft ze niet te schillen) en verdeel ze ook over de bakplaat |
3
Klaar
|
Snij de worstjes in 3 of 4 stukken en verdeel samen met de ui over de bakplaat. Zet de bakplaat in de oven en bak voor 30 minuten. |
4
Klaar
|
Meng de mayonaise en siracha door elkaar. Verdeel de saus over de traybake en strooi de grof gesneden koriander er over heen. |